10 ting som irriterer meg

Nå skal eg ha ein 10 ting som irriterer meg siden noen ville ha det.

1.Når læreren spør heile klassen om noe , så sier alle ja untatt meg, så må vi gjøre det da.
Det er så sjukt irriterandes , alle vil untatt meg , så da må eg og rekke om handa , foe eg vil ikkje vere in loner!!!!

2.Når eg holder på med ein lekse oppgåve på pc-en , og legger ned lenka, og når eg er tilbake er alt sletta.
Eg kjem liksom skiit godt i gang . Men etter atte noen andre har brukt pcen er den borte og må begynne heilt på nytt igjen !

3.Noen spør meg om og gå med dem ilag hjem, men det tar litt tid å få på seg Converse , og når du er klar til og gå har den du skulle gå med gått!!
Dette hå skjedd med meg mange ganger, og hater det , å sier eg på skulen skulle ikkje vi gå ilag, så sier dei , ååå eg trudde du hadde gått!

4.Når eg får kjeft for noe eg ikkje har gjort.
Dette skjer veldig ofte, på skulen og trening. Nå eg føler atte eg gjør det bra , så sier ein venn noe til meg og eg svarer bare ja,jo,nei osv, Så får eg kjeft , hei du gjør det skikkelig.

5.å bruke penger.
Penger er mine små bebyer og eg elsker dem ,men eg hater å bruke dem , så eg er ikkje den som handler mye. Men når vi først er i gang, fyrer eg på.

6.Når folk trur dei er kule av og sie Lol ods.
Der noen i klassen min som trur ei er kule av og seie Lol ,og mange andre ord , det er bare stygt synast eg !!!

7. Når eg får mail som eg ikkje vil ha.
Eg har "slutta" på msn , så eg brukert det aldri, men hater og få mil om dette , per kommenterte alf sin status. Fekk sikkert 700 maila om det og måtte gå igjennom alle sammen !!!

8.Når folk på skype maser.
Dette hater eg , folk på skype sier utrolig mange ting som, Hei 100 ganger og web 100 ganger og er du der . Det hater eg !!!!

9.Når folk sier hæ.
av og til når eg snakker så sier dem som hører på hæ ,si det igjen ,og hæ si det igjen, hæ ,hæ ,hæ. Dette er en av di verste!!

10.Når eg spiser noe godt og mister det på gulvet!.
Dette trur eg er den verste av alle, håter det, en gang kjøpte eg meg ein is , helt ny og skulle begynne og spise falt den rett ned på bakken , OMG!!!!!


Noen som kjenner seg igjen !!!!


Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar