Forsatt Vekke

Internett er forsatt vekke , det er dumt , så nå måtte eg bare slengeinn eit innlegg før det forsvinner igjen , haha... Men jeg hadde ikkje tiltil å blogge igår men det var fordi eg var borte nesten heile dagen , og internette var vekke , tihi.. Men igår så dro eg på besøk til ein venn , der var det 4 fra før av så vi ble 5!! Men vi hadde "Fest" , Neida , Joda.. Haha. Men vi hadde musikk menst vi var ute , veldig høg. Så spite vi Nudlar og drakk appelsinjuice. Men da var einså uheldig og kom borti glase sitt så all appelsinjuicen over meg og stolen og bakken , vi var ute da. Men eg var GUUUUL overalt, men eg hadde svart hettegensar å det tøra med ein gang , det var sool , ♥♥♥ ... Vi var liksom ute heile tida , digg , men det var sol så hvorfor ikkje, liksom. Vi spelte fotball  heile tida.Gris , stikkball (med fotball) , Prikk og mye mere , det var skiit gøy. Og etter det gjekk vi inn og spelte Playstation 3 . Start The Party , det er eit spel.. Så dro eg da, kom heim til Vafla !!♥ Men idag fekk eg noen ting i posten til iphonen min, så det kjem i eit anna innlegg!

Haha, lagde eit design i helga , ble ikkje det beste men kan kanskje vise det og legge ut koder . Men det er ikkje fint assa.. 10HI♥

Én kommentar


Clara
-05.04.2013 kl:15:23


Heisann! Digger denne bloggen så sykt mykje! Liker spesielt at jeg føler du tar oss leserne på alvor ved å lage bloggen så sykt bra som du gjør. Altfor mange bloggere bare skriver masse tøys og tror folk skal elske det, men det gjør ikke folk! Tidligere hadde jeg blogg men ikke nå lenger fordi jeg fikk så mye mobbende kommentarer at jeg bare ikke ville mer. Men du må aldri gi deg! For da vinner idiotene. Ikke la det skje, ok? :) DU er så bra. Men jeg har noe til deg. Det er en konkurranse hvor du kan vinne så mye redbull du greier å drikke i et helt år! Det er perfekt for meg for jeg er helt avhengig av energi drikke så jeg håper jeg vinner, men kanskje du har mer lykke? :D Se lenken min for konkurransen :-)

Skriv en ny kommentar