februar 2013

Ukas Spørsmål?

Hei gar tenkt å begynne med ukas spørsmål , men da må dere bli flinke på og kommentere, så kjem eg til og skrive i kvert innleg , husk og kommenter til ukas spørsmål. Dev vil komme på Onsdager , Ithink , men det får vi se. Trur den første kjem på søndag vist eg får kommentater!! Vær flinke og kommentere!

Thumbs up!10 ting som irriterer meg

Nå skal eg ha ein 10 ting som irriterer meg siden noen ville ha det.

1.Når læreren spør heile klassen om noe , så sier alle ja untatt meg, så må vi gjøre det da.
Det er så sjukt irriterandes , alle vil untatt meg , så da må eg og rekke om handa , foe eg vil ikkje vere in loner!!!!

2.Når eg holder på med ein lekse oppgåve på pc-en , og legger ned lenka, og når eg er tilbake er alt sletta.
Eg kjem liksom skiit godt i gang . Men etter atte noen andre har brukt pcen er den borte og må begynne heilt på nytt igjen !

3.Noen spør meg om og gå med dem ilag hjem, men det tar litt tid å få på seg Converse , og når du er klar til og gå har den du skulle gå med gått!!
Dette hå skjedd med meg mange ganger, og hater det , å sier eg på skulen skulle ikkje vi gå ilag, så sier dei , ååå eg trudde du hadde gått!

4.Når eg får kjeft for noe eg ikkje har gjort.
Dette skjer veldig ofte, på skulen og trening. Nå eg føler atte eg gjør det bra , så sier ein venn noe til meg og eg svarer bare ja,jo,nei osv, Så får eg kjeft , hei du gjør det skikkelig.

5.å bruke penger.
Penger er mine små bebyer og eg elsker dem ,men eg hater å bruke dem , så eg er ikkje den som handler mye. Men når vi først er i gang, fyrer eg på.

6.Når folk trur dei er kule av og sie Lol ods.
Der noen i klassen min som trur ei er kule av og seie Lol ,og mange andre ord , det er bare stygt synast eg !!!

7. Når eg får mail som eg ikkje vil ha.
Eg har "slutta" på msn , så eg brukert det aldri, men hater og få mil om dette , per kommenterte alf sin status. Fekk sikkert 700 maila om det og måtte gå igjennom alle sammen !!!

8.Når folk på skype maser.
Dette hater eg , folk på skype sier utrolig mange ting som, Hei 100 ganger og web 100 ganger og er du der . Det hater eg !!!!

9.Når folk sier hæ.
av og til når eg snakker så sier dem som hører på hæ ,si det igjen ,og hæ si det igjen, hæ ,hæ ,hæ. Dette er en av di verste!!

10.Når eg spiser noe godt og mister det på gulvet!.
Dette trur eg er den verste av alle, håter det, en gang kjøpte eg meg ein is , helt ny og skulle begynne og spise falt den rett ned på bakken , OMG!!!!!


Noen som kjenner seg igjen !!!!


Blogger eg leser.

Her dei bloggane eg leser.

 

Betina Farinetti Bentdal , betinabf.blogg.no

Erica Mohn Kvam , L0ve.blogg.no

Kristine Ullebø , Krisssy.blogg.no

Eline Øverland , elineos.blogg.no

Oda Bjørnetun , oodaa.blogg.no

Aurora Mohn , Auroramohn.blogg.no

Therese Charlotte , tcmn.blogg.no

Ida Marie Jacobsen , Naissweetlife.blogg.no

Jeg trur dette var nesten alle bloggene eg leser , er det noe anna dere vil eg skal skrive om kommenter!! ♥PhotosNew

Hei , har fått nytt design ,skal prøve og få inn ny heder har tatt bilde , men vist dere er snille , kan dere være så snill og lage ein header til meg , jeg har noen bilder dere kan bruke . 

 
Desse bildene vil eg atte dere bruker , vil ha ein fin ,ryddig og lys header. Med Fult navn og blogg navn . Og vist dere får det til ,vil eg ha sånne striper i bakgrunnen, ver så snill , dere sender den til elisedp@hotmail.com


Outfit 22.02.13


Genser fra Cubus 199

Veit ikkje kor dei er ifra?

HAKKE ANING , Men skoa er fra Økonomisko for 99 tror eg , og lissene er fra kapphal ,og kosta 30 kr!!

Hva synst du ?

Photos 

 

Hva synst dere??

Bildene ??

Bildene kommer ut idag , gadd ikkje og ta ut minnekorte og lagge til bilder og vente 10 min på atte 1 bilde skal bli lasta opp. Hehe♥  Men idag er eg og brødrene mine aleine heime idag , mamma og pappa er på jobb. Men det er bare 3 daga igjen til skolen begynne , så skiiipt. Men det er 1 Uke igjen til KM i Måløy, trur vi skal overnatte der fra fredag til lørdag. Vi skal spele kl 09:00 på lørdagen , og eg gidder ikkje stå opp kl 05:00 for og reise !!!!. Haha , det er for tidlig !!. Eg sover til kl 10-11 OSV. Men det er trening idag , skal prøve og blogge meir en 1 gang om dagen , ca 2 ganger om dagen.

Gammalt Bilde ;-))

.........

Da var det Torsdag  og ca 1 uke igjen til km !!! Vi skal til Måløy å mose alle !!  Men eg btenkte meg ut etter på og ta noen fine bilder av Naturen , meg osv !!! Eller Kankje noe annet !!  Men dere må finne på noe eg kan blogge om , har ingen ide !!! Kommer ikkje på overskrift ein gang !!! Haha , noen eg kan snakke med !!?? Kjeder ræva av meg ! Dette er ikkje it så langt innlegg heller , men kommer kanskje ein video i mårra og vist eg gidder !! Men har liksom ingenting og filme med , kamera mitt er borte , det ligger eit rart sted i huset men aner ikkje kor!!!

 

Elise ♥

Innkjøp 20/2/13

Har vert i Førde idag og kjøpte noen ting eller mamma kjøpte det!!

Sko frå økonomisko 299 ..

Puter fra jysk , var 50 prosent så !! Ja , trur det var 50 kr.

Gamle Bilder

Tenkte og slenge inn noen gamle bilder  , siden eg ikkje hadde noke anna og blogge om , Haha ♥

ÅÅ , Blir så flau av og se på desse bildene , !!!

 

Overnatting

Hei og hallo, snart så skal eg på overnatting til synnøve  ( Her ) Vi skal sikkert tå bilder, er ikkje sikker på om det blir blogging akkuratt da !! Men det blir vel i mårra også , hehe!! Men takk for atte du leser bloggen min. Vist det er noe du vil at eg skal blogge om si ifrå!


Outfit 14/2/13

Åhh , nå er det endelig vinterferie♥ Det skal bli deilig med 1 uke fri fra skulen , null lekse , null arbeid og null kjeot . Hahaha♥ Men skal vise det eg hadde på meg i går så ja her er det !!


Ute

Hei har vert ute idag , tok eit par bilder, men ellers har eg sotte på datan og sett på tv ♥ Hehe!! Men her er bilda!


Synny Sunday.

Idag er det søndag , Og d, men det er sol og fint.  Eg skal sikkert ut etterpå og ta noen bilder. Men igår var eg på slalåm med noen venner , det var skikkelig gøy. Tok noen bilder men veit ikke om eg får låv til og legge dem ut , så da gjør eg ikkje det .  Men det var det , når vi tok skiheisen opp så var det 2 sånne homper som gjor sånn atte vi hoppa liksom med skia, så såg e  ikkje den eine  , da falt eg . Men eg hang på skiheisen heilt opp da , men eg bare hang med . Det var skikkelig flaut . Men det var mange kjente folk der !! Og eg hadde det supert , så gøy . Eg gleder meg til neste gange eg ska på slalåm ! ♥ Hehe ♥


Hade ♥Friday

Heihei , Nå er det fredag , so happy. Det er endelig helg. Men eg skal også på trening , 19:45 , Litt seint da , menmen.  Nå sitter eg på datan og chiller, Musikk (One Direction) Og har nettopp laga Kake♥♥ Men i helga trur eg eg skal til førde , kanskje slalom.  Men er ikkje heilt sikker! Men eg synast at det er skiit gøy og redigere bilder, har sikkertt holdt på siden klokka 18:00 , og nå er klokka 19:03 , Haha♥ Mne kan gi dere noen eksempler på det eg har redigert , På noen bilder bruker eg Picasa 3 , Og noen ganger bruker eg Pixklr.com , det varierer litt , Haha♥ Men nå skal eg vise bildene , er ganske fornøyd med dem!HEIIII

Hei , nå¨har eg nett komt heim fra trening ...fridrett... og nå må eg gjøre  ferdig leksa min om teskjekjerringa, booriingg.. Er no komt godt igang !!Bare noen randomme bilder av meg !!!

Boriing !!

Hei , i dag har eg hatt det veldig gøy, men nå sitter eg er med lekse , prøver og skrive ein historie.  Det er så kjedelig . Den må vere 2 sider lang og 1000 ord..  Den må vere ferdig til Fredag og  Samma med engelsk leksa. Det er så kjedelig , men vi har da ikkje fredagsprøva. Men imårra har vi da halvårsprøve . Må øve å øve å øve å øve!!!!!


Km

Heisann, Igår var eg i florø og spelte fotball . Vi kvalifiserte oss til Km . Og det gjekk helt supert !!! Vi kom på 1.Plass . Vi kom heilt klart vidre.. Vi fekk bare 1 uavgjort , og vant resten.. ? Nå gleder eg meg til neste gang Jenter ?

Kunstverk

Igår var eg ut ein liten tur og lagde eit kjempefiiiint kunstverk ( men serr det var driit fiiint) Men skryter ikkje da, Joda . Mange synest sikkert det er kjempe fiiint , men noken synest kanskje det er stgt :( Men eg elska det !!. Snart skal eg fortelle litt om det eg skal idag !! Men her er kunstverket !!♥Nodles + Maske!!

Igår  var eg bare heime og på trening ... Og etter treninga så tok eg meg ein Ansiktmaske og lagde Nudlaaar♥