september 2012

Sjuuk:(

Idag er er sjuk:( Skulle faktisk vere med ein venninde heim fra skulen, men eg vart sjuk . Men nå er det ikkje lenge igjen tilhaustferien:) Tenkte at siden eg ikkje har noke å gjøre på kan eg blogge:)♥ Har ikkje noke og sei, bare atte eg har vondt i magen ! Eg drikker eit glass med vatn! Håper atte mamma snart kjem heim! Nå skal eg legge meg på sofan under teppe og se på tv. Vi snakkesst sikkert litt seinare idag vist eg finner noe å blogge om, gjør nesten ingenting her eg sitte og gjør ting som eg ikkje gjør. oki det skjønte eg ikkje sjøl ein gang!!! Men vist dere vil atte eg skal blogge om , så berre sei ifrå . Det er ikkje så lett om dere trur det!!


Tatt igår!!


Hei Skjeraa!!

Hei fokzzz, idg her eg vert på bana det var eg i går og da. Men ja . Igår var eg bare på bana og hang med venner!! Ja vi så på lillebroren min som skal spele. Men       så var vi også i gymsalen og tok frontflip og sånt, så skulle eg ta det fra eit 1,30 cm ellernosånt<3 ja eg landa jo liksom heilt normalt på rompa, men det knakk i kneet mitt på venstre foten!! Akuratt i det øyeblikk klarte eg ikkje gå, løpe og bøye foten men eg kan det nå da . men eg kan ikkje Strekke den heilt ut og eg kan ikkje bøye den heilt ned:(    Dumt!!     Men ja så var eg litt sjuk igår !!  Men idag var det min tur til å spele bendit cup, Vi tapte 1, og fekk 2 uavgort og vant 2! Men ja har forsatt drit ilt i foten:(:(♥ Men er litt forskjøla og tett i nasa og hostar litt mye!!!! Ja :(Tilbake

Eg er tilbake, sorry eg kunne ha blogget i går men da hadde eg ikke tida:( Så eg er her nå da, men ja . ♥  kanskje. Men kanskje vi skal snakke litt om klasseturen eg var på , det var så gøøøyyy. Eh vi hadde taco til kvalds♥Vi spilte fotball i gymsalen, og ja sonne ting, Skikkelig ggøy!! Vi hadde disco det var ein av dei beste tinnga, vi hadde konkurranse men marsmelos eller hvordan man skriver detog spagetti . Det var om og gjere og lage  høgst tårn♥ Og eg vannnnnn♥♥Men ilag med dei andre på laget mitt daaa!!<3 Ja og dagen ette rpå var det nesten det samme bare atte vi hadde litt skule ting ,oppgaver noen var gøye noen kjedligee!!
Da blir det klassetur!

I dag reiser eg og klassen min til Instedalen skule, vi skal overnatte der, altso instedalenskule er lagt ned, så det er ingen elevar der. Men vi skal ha taco, vi skal har snop og snacks, og kose oss. Dette kommer til å blir syykt gøy, ifjor dro vi tilstavang på klassetur , det var sykt gøy, det blir det sikkert her og!!:)♥ Eh vi er blitt 23 i klassen, først var vi 18, så flytta Alida, da vart vi 17 ,Så  fllytta 1 gutt, da vart vi 16, men så fekkvi 1 ny gutt. Da blei vi 17. Men så i år fekk vi 6 nye elevar, 4 fra dalen♥ Og 1 fra Estland(han snakker engelsk) Og 1 fra vevring. ja så dette blir ein skikkelig, bra klassetur, men ja . Det er ikkje lov med elektriske ting, men det er lov med Kamera. Men skal kanskje ta den med for sikerhets skyld, så kan eg låse meg inn på doen og blogge♥

Vi reiser 17:30
Dag 20 : Ta eit bilde av din favorittfrukt!

Detter er den siste dagen, sitter på datanpå rommet mitt, det er kalssetur idag kommer i eit  inlegg om cirka 1 time, halv time ellerno! Men dette er da den siste dagen, kanskje det kommer 1 til eg veit ikkje!!

Men det blir med andre ting!


MIne favoritt frukter er Eple og Appelsin, men dere ser vel atte det ikkje er eg som har tatt dei bildene!, Men eg sitter på rommet mitt og eg vætsjjee om vi har dei fruktene så eg gidder ikkje og sjekke sa ja!!

Dag 19:Hva har du til bakrunn på din datamaskin!

Det er dette her!!♥

Er han ikkje søøøøøøt♥
Siste Dag er i mårraa♥♥

Kamp

Det er kamp idag mot Førde 1 , di skal vi slå sant? Men det kan hende det kjem noken bilder for eg skal ta med i poden, ja eg trenger noen bilde av jentene mine... Eg he, men eg beklager atte det kun kommer innlegg på kun kveldene det skal eg prøve og ikkje gjøre meir<3. Men ja , mårra blir det klassetur med bestegjengen min... Ja verden beste klasse, men kamera skal kanskje bli med, får det står atte det ikkje er lov til å ta med elektriske ting , men di skulle høre om det var lov med kamera, det blir snop og ja mye høye ting.

Dag 18 : vi hva du har på mobilen og hvordan den ser ut.

Jeg har ein HUAWEI.

Her har eg YouTube, spotify, temple run , innstillinger , msn , draw somthing , Facebook , blogg.no , kamer , kontakter , meldinger play butikk og Internett og sånt.

Look of today!!

Singlett fra H&M kr 79 ellerno?? Shorts Fra Cubus kroner 149 ellerno?? Strømpebukse  fra hakkeaning!!!????
Sko Fra Økonomisko 599 kr♥♥

Hade!♥Dag 17 : ta eit bilde av din favorit mat.

Ja nå skulle eg eigentleg hatt eit bilde av favoritt matan min. Men den har eg ikkje idag. Men i går hadde vi det men eg hadde gløymt kva dag 17 var så eg kunne jo ikkje bruke datan i går vi mista Internett litt iløpet av dagen daa<3

Ps det er taco.

Dag 16: Finn eit bilde av deg på datan når du var liten.

Dag 15 : hva et ditt favoritt fag på skulen

Mitt favoritt fag er vel Gym , mat og helse , og bading :)

Dag 14 : ta eit bilde av din seng.

Jeg har ein 120 x 200 cm lang seng . Er veldig fornøyd med den og ja . Den er veldig god å sove i .

Jaaa

Alle dagane som eg har gløymt kjem i mårra, og ja skal blogge mere nå,.

Dag 13 : skriv hva du liker med livet.

Det eg liker med livet er atte eg lever, eg har så mange gode venner, footballl.

Ny Header!

Ja som dere ser er det ny header , den er  laga av Lina k

f , men sorry Lina navnet kom desverre ikkje med! Men hun har en fin blogg, Meiner det!!! Men hun begynte idag !! Men husker ikkje hva den heiter så den kommer i ein Anbefaling litt seinare idag  men den forje bloggen er sletta den heiter Xetreme. trur eg !! Men her er headerer, Ps : Eg har fått 4 fanvideoar som kommer sikkert ut i mårra og sikkert 2 idag, ellerno!!


Men  Den er skikkelig fiin, men vist dere ser står det lina kf der nede til høgere hjørne nede!!♥♥

Dag 12: skriv hva du holder på med, og hva er klokka.

Akkurat nå holder eg på å lage ein video, redigere meiner eg og klokka er 17:00

Bare eit bilde

Hvilken??


Denne nr 1!

♥♥

Eller

Nr 2  Trenger hjelp!!


Begge er av Lina Kf ♥ Fikk sendt dem på denne eposten som er min fanpost og sånt,     elisedp123@hotmail.com


Hadæææ♥♥


Tag: mine hengende øredobber.

Dag 11 : ta eit bilde av huset ditt.

Dag 10 : skriv hva du går på , på datan i rekkefølge,

1 msn

2 facebook

3 blogg.no

4 misslisibell.se

5 missmelise

6 the ville på Facebook

Dag 10 : skriv hva du går på , på datan i rekkefølge,

1 msn

2 facebook

3 blogg.no

4 misslisibell.se

5 missmelise

6 the ville på Facebook

Taco Før Kinoen i går!

video:tacokveld


Hadææææ♥♥

Tina og Bettina the Movie!

Ja snart er det Tina OG Bettiina the movie eg gleder meg eg skal dit♥♥ Ja men dette er eit litt kort inlegg for må redigere in video så legge den ut på bloggen , så gjør meg klar!


Blogg året 2012

video:bloggr2012

Dette er alle bilden e til bloggen 2012♥

Look of today!! og i går!

Idag 

Igår♥Hade!!♥♥


Dag 9: skriv om ein god hukommelse !

Ja det var i 4 klasse . Vi hadde musikk , så sang vi i love you way you Lie, så sang vi og når eg kom til i love the way you Lie var det bare eg som sang omg så flaut, så har vi den gangen eg også gikk i 4 klasse. Vi hadde kunst og handverk , så malte vi , så gløymte eg meg heilt bort og da malte eg meg i fjeset :s herregud det gikk ikkje vekk før 3 dager etter!!!

Natta.

Nattaaaa.'
, kult mitt 5 innlegg idag <3

Grunnen til

atte eg ikkje har komentarer er atte eg gjør onn atte det ikkj e går an og kommentere på inlegga , og ja nå skal eg begynne å  ha det på!!!

♥♥Hade♥♥

Tur!

Eg er ikkje heilt i form idag så eg gikk meg eint tur for å lufte meg og her er bilder.

Det var bare eit par bilder.

Dag 8: skriv 10 ting du ikkje viste om meg!

Når eg blir sint  griner eg !!!:(

Eg kjøper dei fotballskoa som rooney har , men vist eg ikkje får det blirr eg lei meg,( gjør ikkje det nå lenger)

Alle kaller meg tynn, MEEEEN EG ER IKKJE DET !!!

eg er lat i helgene!!

Eg elsker penger!♥

Eg er driiit glad i å badee!!♥Eg synast av og til atte det er kaldt når det er 25 grader ute!!Eg liker ikkje rommet mitt!!:(

Eg elsker å sove!!
Eg bytter på å like ting!!!

Til Skolen nå!!

Drar til skolen nå !!


Dag 7 : Skriv litt om deg selv.

Eg er ein jente på 11 år fra eit lite sted som heiter Naustdal, eg går i 6 klasse på NBU, det er ein braskule. Eg  har blogga siden eg var 9 år og da blogga eg påein blogg som heiter edp123.blogg.no og l0vieheart.blogg.no (dei finst forsatt) min favoritt mat er Taco og Nachos♥♥ Eg spiller fotball og gitar, digger Justin Bieber♥♥ I have bieber fieber♥♥ Bruker litt sminke ( av og til) Eg har bursdag 6 Mai, liker sommeren best, elsker å bade!! Shoppe er noe eg liker og!!♥ Har ein Hund somheiter Milo♥♥ Han er 1 år og eit par månder♥♥☻ Favoritt fag på skuulen er Mat og Helse og  gym, liker å ture og! Kan gå i begge spagatene, slå hjul, araber, tørr og ta salto på bakken , jeg kan gå ned i bru og komme opp igjen, stå på henda , stå på henda lande ibru og opp. Eg elsker trampoline kan salto , backflip, osv♥
Men det var litt om meg !

Dag 6: Ta bilder av noe som gjør deg sint!

Her er dem!!1 er atte eg ikkje får ting til :(

2 er leeekseeer!!:(:(


Hade kom ikkje opp med så mye!1Bildene fra i går:)Fin bakgunn sant?:P

Hade♥

Dag 5: Ta 5 bilder av ting som gjør deg lykkelig!

Ja da er det den 5 dagen å bildene fraa det eg gor i dag kjem seinare!!♥

Badee!!


Milo

Is!!

Fotball(forsatt ikkje bilder)


Siste Turn!!


Hadææææææ♥ 

 

Hejsann!

I mårra skal eg ein tur , så skal kanskje filme men skal i hvertfall ta bilder ,å ja legge dem ut men ja!Hadæææææ♥


Dag 4: Beskriv den rareste drømmen!

Ja det var ein gang da eg skulle legge meg da så sovna eg og drømte dette! Eg låg på bakken, så skulle folk hoppe over meg, så vist di klarte det ,gikk dei vidre til neste runde, alle gikk vidre og i 2 runda skulle dei gå rundt meg 10 ganger og så hoppe over meg , da gikk en vidre , siste runda skulle den 1 personen prøve og kjøre borti meg, eg brukte ein volvo og den personen brukte ein lotus , Han klart det på 10 sekunder! så fekk han ein medalje , koffor ikkje eg tenkte eg da, då bestemte eg meg for å bli ein gentleman, ( ? ) men eg radda alle så kræsja eg i ein mann og våkna!! det er min raraste drø noken sinnee!!